26 May 2011

Warnakan hidup anda

Salam semua.

Tahukah korang? Proses untuk memulihkan emosi mengambil masa yang lama, terutamanya bagi korang-korang yang putus cinta. Problem ni tak boleh terus menerus bermaharajalela dalam kepala otak.. Wajib! Chewah.. Wajib diselesaikan dengan segera. 

Jangan biar ia kawal diri kita sehingga mengganggu perjalanan hidup kita. Hidup perlu diteruskan dan ceria serta dipenuhi dengan kegembiraan yang berpanjangan seumpama cerianya warna-warna yang ada dalam dunia ni.

Secara psikologinya, warna-warna dapat memberikan kesan yang tersendiri dan ia sungguh mengagumkan kepada penggemar serta pemakainya. Jom! Kita skodeng rahsia di sebalik warna feveret korang dan cara menggunakannya.

Antara rahsia-rahsianya serta waktu penggunaannya adalah seperti berikut..Apakah warna kegemaran korang? Penting tahu tak bagi diri kita untuk mengetahui waktu yang sesuai bagi menggunakan warna tersebut supaya dapat menyerlahkan lagi kekuatan personaliti dan potensi sebenar diri. Ops! Jangan percaya 100% ye. Cukup sebagai panduan saja :)

p/s :
Madah cinta | Tiada guna berbuat kebaikan pada perkara yang tiada kebaikan padanya.


MAAF! ENTRI TAK BERAPA BEST. KALAU TAK RAJIN NAK KOMEN, LIKE SAJA PUN DAH OK :)

6 comments:

Saifad Effa said...

saya kaler biru yoww~

Rindi Callysta said...

suka warna ungu
@_@

alia azmi said...

saya merah ^^

nadeafu chan said...

@ Saifad Effa : eh..suka kaler biru?bukan kaler merah ke? tukar fikiran sebab dah tahu ke makna tersirat? ahha

nadeafu chan said...

@ Rindi Callysta : beg, laptop..semua nak kaler ungu hehe

nadeafu chan said...

@ alia azmi : wah2 merah..warna yang berani :)

Post a Comment