14 May 2011

Contest : A friend to cherish

Salam semua.

Aku saja je join satu contest nih. Baca tajuk entri pon korang dah tahu kan. Rasa-rasa nak join jugak, silalah bertindak dengan segera. Maklumat lanjut, klik je link ni..

**********


+ NURSAIDATUL SYAFADILLAH KAMARUZAMAN & NURUL NADIAH RAFI'E +

Istimewa untukmu insan bernama SAHABAT

Sahabat
Masihkah kau ingat saat-saat pertemuan kita?
 Melihat akan dirimu pada ketika itu
Diri ini bagaikan ditarik-tarik untuk mengenalimu
Walaupun pada ketika itu kita tidak pernah bertemu
Benarlah kata orang hadirnya pertemuan itu tanpa diundang

Sahabat
Jodoh pertemuan kita masih utuh
Sehingga kini kita masih bersama
Suka duka tangis tawa sedih gembira kita dah rasa
Semoga persahabatan ini kekal selamanya
Di bawah naungan, lindungan dan Rahmat Yang Esa

Terima kasih sahabat

**********

klik la kalo nak join :)
Blogger yang telah di tag ialah.. Jeng jeng jeng!


p/s :
saya sayang semua kawan-kawan saya :)


MAAF! ENTRI TAK BERAPA BEST. KALAU TAK RAJIN NAK KOMEN, LIKE SAJA PUN DAH OK :)

4 comments:

'Akashah said...

Hehehe..sapelah nak buat entri pasal aku ni??kikiki

nadeafu chan said...

@ 'Akashah : alamak..~ nak buat tapi boleh sorang je huhu

Saifad Kamal said...

tqsm dear~

nadeafu chan said...

@ Saifad kamal : thanks to you too :)

Post a Comment