29 September 2012

Interview SPA

30 comments
Assalamualaikum dan selamat sejahtera aku ucapkan kepada para pembaca yang sudi melawat blog aku yang dah bersawang, itu pun kalau labah-labah boleh hidup dalam ni plus blog yang macam hidup segan mati tak mahu da ni.

Tak tahulah samada korang secara tak sengaja terjumpa blog ni atau pun memang dah siap-siap bookmark. Tapi aku rasa part bookmark tu macam tak je kan, ye dak? Ok, aku harap sedikit sebanyak entri kali ni dapat memberikan jawapan kepada persoalan yang sedang bermain-main di fikiran Korang.

Sudah, cukup sudah! Panjang bebenar mukadimahnya haaa.

Weh, kau buatlah satu entri pasal interview keje gomen ni weh. Supaya kau tak lupa suasana masa interview, proses dia segala macam, bla.. bla.. bla..” – permintaan dari salah sorang member aku.

Ok, sekarang aku cuba untuk memenuhi kemahuan dia.

MAAF! ENTRI TAK BERAPA BEST. KALAU TAK RAJIN NAK KOMEN, LIKE SAJA PUN DAH OK :)

26 September 2012

Wordless Wednesday #5

0 comments

On Wednesday all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence, the 'wordless' tittle. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.

MAAF! ENTRI TAK BERAPA BEST. KALAU TAK RAJIN NAK KOMEN, LIKE SAJA PUN DAH OK :)