03 February 2011

Intro : Saya Suka CoolBlog

Dulu tak rasa pun nak ada sebijik blog. Rasa macam tak rajin nak mencarut depan skrin komputer haha. Blog ni apa sebenarnya fungsi dia? Yang aku tahu blog tu ialah coolblog iaitu sejenis minuman ice blended. Yeke? Ntah. Yang aku tahu lepas keluar gi shoping barang-barang last sekali mesti nak bantai coolblog. Sape nak belanja? Aku suka perisa chocolate! Tapi sejak akhir-akhir ni da jarang da beli coolblog.


cool + blog = coolblog :p
 
**********

Mungkin aku tak sedar yang aku sudah ada hobi baru wujud dalam diri ini. Tindakan luar sedar ke ape ni? Misteri betul. Apa agaknya? Ye! Aku suka berjalan-jalan di blog orang lain. Menghayati setiap hasil entri yang telah dicarutkan. Take note rasa-rasa yang penting untuk dijadikan sikit panduan hidup ni. Ala, menimba pengalaman melalui pembacaan. Tak pernah dengar? Haha. Macam-macam cara nak dapat pengalaman. Yang penting pengalaman tak boleh dicipta, ia kene dirasa. Ada macam stalker tak? Haha.

Bila baca betul-betul setiap entri dorang, rasa macam diri aku pulak berada di situ. Kalau happy, happylah. Kalau sedih, sedihlah. Takkan nak gelak pulak kan. Ops! tak ada la pulak sampai tangkap leleh. Contents dalam blog aku nih saja-saja suka-suki je. Silalah bersifat terbuka atau open minded :)

p/s : sila beri tunjuk ajar. Terima kasih! :)

MAAF! ENTRI TAK BERAPA BEST. KALAU TAK RAJIN NAK KOMEN, LIKE SAJA PUN DAH OK :)

6 comments:

~sAifAd~ said...

hehe ingt psl ape la coolblog td.haish~lame dah x pekene coolblog kan.bile mau gi kajang nih?blanje k!!

nadeafu chan said...

hehe saje je intro..lagi plak ada blog kat blkng coolblog tuh..orait!cokelat satu~

~sAifAd~ said...

nape namenye coolBLOG eh?mst ade yg tersirat hehe okeh1jum gi skng!

nadeafu chan said...

ntah..xdpt dipastikan ape yg tersirat hehe

Anarif_88 said...

budak kecik. g personal blog akak la. follow yg 2. klu rasa x nak terjebak dgn dunia penulisan akak. LOL. http://najahariff.blogspot.com

nadeafu chan said...

@ anarif : done! :) totally english hehe

Post a Comment