08 December 2011

Dapat header percuma

Salam readers.

Celik je mata pagi-pagi bangun nak solat Subuh, aku on laptop aku. Standby siap-siap. Lepas solat boleh terus mengadap. Haha. Itulah rutin harian aku. 

Terukkan? Bukan apa, dah terbiasa masa zaman-zaman buat tesis dulu. Masa itu nyawa. Kalau tak follow carta Gantt, “Mati arr..” supervisor aku suka cakap macam tu. Huh!

Masa aku tengok kotak menjerit aku,


Aku pun terus klik kat nama Syafiqah tu. Memang surprise la kan. Pandai Fiqa ni buat kejutan di pagi hari. Tegar betul pukul 1 pagi dia singgah kat blog aku. Thank you Fiqa :) Kalau nak baca apa yang aku merapu pasal giveaway ni, jangan malu jangan segan, bacalah!

Nak tahu apa hadiah dia? Fiqa nak tolong buatkan header. Aku kene state tema header and ayat yang nak diletakkan. Itu saje, simple. Well, sangat rajin budak kecik ni. Hehe. Actually, tak tahu nak header yang macam mana.


**********
Fiqa,
                Boleh tak akak nak Fiqa tolong buat gambar girl, speaky tengah tongkat dagu, kunun-kunun merenung masa depan macam tu la, selit sikit sebatang pensil stabilo  ke kat mulut dia. Hehe. Lepas tu kat tepi girl tu buh sikit symbol ‘tanda soal’. Fiqa imagine je diri Fiqa duk termenung atas meja study macam tu. Haha. Gambar muka saje, badan kaki semua tak payah.

                Lepas tu Fiqa tolong letakkan ayat, “to be or not to be: that is the question”. Nama blog ni jangan lupa plak eh. Tu je kot. Thanks again Fiqa :)

p/s : Fiqa buat doodle ni pakai apa ye? Curious gila!

**********

Ok, siap dah surat cinta aku untuk Fiqa. Hehe. Tak payah nak rush sangat Fiqa. Take your time, ok. Thanks sangat-sangat. All the best untuk result PMR ni :)


MAAF! ENTRI TAK BERAPA BEST. KALAU TAK RAJIN NAK KOMEN, LIKE SAJA PUN DAH OK :)

3 comments:

nur syafiqah said...

hehe ok thanks kak nad walaupun result lmbt lagi nak keluar tapi agak nervous hehe..owhh ok fiqa akan try buat secantik mungkin ^_^ ..fiqa pakai photoshop..ermm lagi satu, doodle yg kat header tuh nak yg pakai tudung atau x ?

nadeafu chan said...

@ nur syafiqah : masa yang ada ni berdoa banyak2 kat Dia semoga dapat result yang bagus :)

nur syafiqah said...

http://syafiqahsallehin.blogspot.com/2011/12/untuk-kak-nadiah.html

Post a Comment