11 July 2012

Kawan sama dengan cawan?

1 comments

Salam dan selamat pagi semua.

Dah lama tak update blog. Kalau tengok dekat blog archives tu pun mahu setengah tahun aku tak update. Well, banyak benda yang nak di story-mory kan. Sampai satu tahap tu, tak tahu nak story macam mana sebab banyak sangat. Siyes! So, hari ni laju je kan jari-jemari yang straight ni menekan keyboard. Lagi pun kat opis tak dek orang, maksudnya hanya aku sorang saje.

Kawan. Cakap fasal kawan, banyak benda yang boleh dilintaskan (macam tak sedap je word ni) dalam kepala bana otak dengan perkataan tu sendiri. Tapi aku nak cerita satu je, iaitu kawan tu macam cawan. Gelas pun boleh la kot. Aku just tukar je word “k” tu jadik “c”, ye dak? Tapi dalam entri kali ni, gelas ke cawan ke, maksud yang aku nak sampaikan adalah berkaitan dengan kawan.


MAAF! ENTRI TAK BERAPA BEST. KALAU TAK RAJIN NAK KOMEN, LIKE SAJA PUN DAH OK :)