25 November 2011

Perspektif Jodoh

Salam semua.

Bercakap pasal jodoh, ada orang cakap jodoh tak perlu di cari sebab kalau dah jodoh tak ke mana. Ada orang lain cakap pulak, carilah sampai ke mana pun, kalau belum sampai jodoh tak jumpa jugak. Ada pulak macam tu kan.

Ada jugak orang lain lagi yang cakap, cinta itu suci tapi yang datang sendiri lebih sejati. Konpius dah. Kalau tak cari macam mana nak datang sendiri? Mungkin si lelaki tu kategori stalker kot. Yela.. perempuan tu tak pernah tahu pun kewujudan si lelaki tu. Tup.. tup mak ayah dia datang nak meminang. Siapa tahu? Haha.


Tak payah banyak cakap sangat. Jom baca perspektif jodoh kat bawah ni.

klik untuk tumbesaran


p/s : Tepuk dada tanya iman, jangan tanya nafsu.


MAAF! ENTRI TAK BERAPA BEST. KALAU TAK RAJIN NAK KOMEN, LIKE SAJA PUN DAH OK :)

4 comments:

AciDFlynNWraitH said...

macam ada maksud mendalam je tu. dah ada org tanya merisik ke? heheehhe

nadeafu chan said...

@ AciDFlynNWraitH : ehe manada sape2 dtg merisik..ni based form an observation yang berlaku kat sekeliling je :)

Saifad Effa said...

nice entry!

nadeafu chan said...

@ Saifad Effa : renung2kan dah selamat beramal haha

Post a Comment