23 May 2011

Sauce dan source itu tidak sama

Prosperity Burger

Sape yang tak suka? Aku suka giler dengan beger McD yang satu ni. Sos lada hitam dia sedap, pedas, hot and spicy. Tipu! Haha. Lagi-lagi bila makan masa daging dia tengah-tengah panas. Campur pulak dengan sos lada hitam dia. Rasakan!

Tapi aku tak pasti pulak yang satu ni. Sumber kepuasan atau dalam englishnya yang tertulis kat kotak beger dia ni, Sauce of Satisfaction. Konpius jap.. Source ke Saurce?

Ok! Mungkin telah berlaku kesilapan. Tapi takkan la tak dek sorang pon dari kalangan warga-warga McD ni yang perasan akan kesalahan ejaan tersebut? Haha. 
 
Sudah lah! Tak dek kene mengena pun antara yang masih hidup atau pun yang telah pergi meninggalkan dunia yang fana ini.

Adios! :p


MAAF! ENTRI TAK BERAPA BEST. KALAU TAK RAJIN NAK KOMEN, LIKE SAJA PUN DAH OK :)

2 comments:

Saifad Effa said...

belanje mcd kak!

nadeafu chan said...

@ Saifad Effa : jom3..hari minggu nih hehe

Post a Comment