27 May 2011

Apa kejadahnya semua ini?!

Tadi aku saje je la menggatal gi google word 'i love islam'. Bukan menggatal apa pun sebenarnya, aku nak carik wallpaper i luv islam. Tapi ada tersalah taip sikit word 'love' tu. Banyak bezanya word 'love' dengan 'luv' ni ye!. Lepas tu, keluar pulak page ni haa..


Dengan rasa ingin tahu yang membuak-buak, aku explore page ni. Bukan apa.. Aku rasa hairan dan musykil. Apa kena mengena page ni dengan word yang aku taip tu. MasyaAllah! Begitu rendahnya martabat agama Islam ni dimata mereka. Senang-senang je mereka memperkotak katikkan..






p/s :
Aku tak rasa bangga pun buat entri ni. Niat aku sekadar nak berkongsi dengan korang semua, bukan nak naikkan trafik ke apa. Ok!

MAAF! ENTRI TAK BERAPA BEST. KALAU TAK RAJIN NAK KOMEN, LIKE SAJA PUN DAH OK :)

4 comments:

NoKaKaSHiCHi (M) said...

asal boleh bt duit...kaper kaper...

nadeafu chan said...

@ NoKaKaSHiCHi (M) : nauzubillah..macam2 dunia sekarang ni

AcidFlynN Wraith said...

cik patut tengok video 30 days being a Muslim. Macam mana sorang kristian cuba nak menyelami islam tu sendiri. Kalau pegi US, sebut je Muslim jawapan spontan derang = terrorist.

nadeafu chan said...

@ AcidFlynN Wraith : pernah tgk cerita my name is khan x? tagline dia my name is khan, and i'm not a terrorist huhu

Post a Comment