25 March 2011

Halangan kedua terakhir

Alhamdulillah. Segala pujia-pujian bagi Dia. Kerana Dia telah memberikan aku kesempatan untuk menghirup udara di muka bumi ini tanpa rasa tercungap-cungap, termengah-mengah dan sewaktu dengannya.

Selesai sudah sesi pembentangan hasil untuk tesis. Kenapa dia halangan kedua yang terakhir? Sebab yang terakhir adalah viva. Waaa!

Semalam turn aku bentangkan hasil tesis aku. Semalam orang yang tengok aku bentang. Hari ni aku pulak tengok dorang bentang. Ala.. Macam la aku sorang je yang bentang kat depan tu kan!


Boleh la nak tarik nafas lega untuk sehari dua. Rasanya sehari je kot. Lepas nih kene hantar salinan tesis pulak. Jarak waktu pun tak panjang mana. So, kesimpulannya tak dek la nak rilex mana pun.

Semoga rakan-rakan seperjuangan aku berjaya menempuh cabaran di menara gading ini dengan tabah. Amin!

p/s :
sape kat sini master pasal database guna ms access, sila-silah roger kat aku ye!

MAAF! ENTRI TAK BERAPA BEST. KALAU TAK RAJIN NAK KOMEN, LIKE SAJA PUN DAH OK :)

2 comments:

Syafadillah Kamal said...

yeah!juz one step forward left..cant wait!gudluck yep!

nadeafu chan said...

@ syafadillah kamal : the one step forward left is the hardest part T_T good luck to you too

Post a Comment