11 February 2011

Terima kasih Incik Lecturer

"Kita ada lagi berapa minggu ye?", sambil mengeluarkan handset.

Khusyuk menekan-nekan keypad handset, "Oh. Tak sampai 6 minggu lagi"

"Lepas tu da study week and then final, right? But before your final exam kita ada viva", Ha ha ha. Gelak kejam!


**********

jam kredit sikit pun jadik masalah jugak! =.=

Ok! Tak suka pergi kelas petang. Mengantok! Nape la tak straight je kelas semua pagi? Kan senang tak payah pikir-pikir da petang nati ada kelas lagi. Spoil betul la. Minggu ni mood tension. Ape lagi kalo bukan sebab final year project. Terima kasih yang tak terhingga diucapkan kepada Incik Lecturer kerana telah mengingatkan semua-semua tu. Kalau tak mesti aku masih tak sedar diri yang tahun nih da last =.=

Menggeletar sekujur tubuh ni apabila nama aku disebut-sebut. Apalagi bila tesis aku menjadi perbualan utama dalam kuliah walaupun sekejap.. Tapi terasa macam masa tak berjalan. Aku sendiri tak yakin dengan diri aku. Boleh siap ke tak projek aku ni? Terus tak boleh fokus dalam kuliah. Semacam apa yang diajar umpama seperti masuk telinga kanan kuar telinga kiri. Entah apa yang dibicarakan oleh Incik Lecturer memang langsung tak lekat dalam pale otak.

Sekian!

p/s : boleh tak nak konvo tapi tak nak buat tesis?

MAAF! ENTRI TAK BERAPA BEST. KALAU TAK RAJIN NAK KOMEN, LIKE SAJA PUN DAH OK :)

No comments:

Post a Comment