13 February 2011

Glam & Glitz?

Tak lama lagi dinner kolej. Tapi aku tak tahu nak pakai baju apa yang sesuai dengan tema dia. Dengar citer tema macam ala-ala glemer la jugak. Memang glemer pon haha. Masing-masing tak sabar nak show-off baju dorang. Glemer abes you nyah! Haha.

Nak kata makan pree tak jugak. Da siap-siap bayar da dulu sebelum register naik sem ni. Tak pergi rugi ouh! Tapi aku tak tahu pulak bayar bape. Malas nak tengok kat hutang pelajar. Huh! Asyik nak kebas duit student je. Tak pe.. Tak pe.. Lepas makan balik le.


Untuk maklumat lanjut : sila klik sini

p/s : Aku saspek dinner kali ni mesti ramai student final year yang join

MAAF! ENTRI TAK BERAPA BEST. KALAU TAK RAJIN NAK KOMEN, LIKE SAJA PUN DAH OK :)

2 comments:

RaTu SaLju said...

aq pun ader gak malam glamour uh...
bulan 3 nnt untk dak2 akaun...
tp aku xtau nk pakai baju pe???
aku juz pakai baju kurg batik yg mak watkan uh jer...huhuhuhu
=(

nadeafu chan said...

ala..pki je la baju pape pon
yang penting ckup kain
glemer2 pon tapi dedah sana sini watpe?

Post a Comment